0229 312 180 | Storing: 06 153 453 05 [email protected]
Website Preloader

Loodgieter MB in Zwaag (gem.Hoorn)

Kan u helpen met:

  • Lekkages verhelpen (spoed)
  • Verstoppingen oplossen
  • Lekkage onderzoek uitvoeren
  • Verwarming aanleggen & onderhouden
  • Uw ketel onderhouden
  • Uw ketel vervangen
  • De Badkamer verbouwen
  • Sanitair Installeren

Spoedservice Loodgieter in Zwaag (Hoorn)

Een lekkage, verstopping en storing in uw cv-ketel kunnen bijzonder vervelend zijn. Het is dan ook zaak om bij dergelijke problemen snel in te grijpen.

De meeste mensen ontdekken dergelijke problemen vrijwel altijd in de avond of in het weekend. Verreweg het grootste deel van de loodgietersbedrijven is dan gesloten. Wij proberen altijd bereikbaar te zijn.

LOODGIETERSBEDRIJF MB - Loodgieter in Hoorn

Uw loodgieter in Hoorn en omgeving

Direct contact bel tussen
08:30 en 17:00 uur
op telefoonnummer: +31 6 153 453 05

MB loodgietersbedrijf kan voor u:

 

  • Lekkages verhelpen (spoed)

  • Verstoppingen oplossen

  • Lekkage onderzoek uitvoeren 

  • Verwarming aanleggen & onderhouden

  • Uw ketel onderhouden

  • Uw ketel vervangen

  • De Badkamer verbouwen

  • Sanitair Installeren

Contact met MB

Over loodgietersbedrijf MB in Zwaag

Loodgietersbedrijf MB is een bedrijf dat zich richt op het oplossen van loodgietersproblemen in Zwaag, Hoorn en omgeving. Onze ervaren loodgieters hebben jarenlange ervaring en kunnen u snel en efficiënt van dienst zijn bij problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk. Wij staan bekend om onze klantgerichte en snelle service. Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt en kunt u vertrouwen op onze professionaliteit.

Onze service

Onze service omvat onder andere het verhelpen van lekkages, het verwijderen, plaatsen en installeren van sanitair, het verhelpen van verstoppingen, cv-ketelproblemen maar ook verbouwingen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw loodgietersproblemen in Zwaag, Hoorn en omgeving. Twijfel niet en schakel Loodgietersbedrijf MB in bij uw loodgietersproblemen. Wij staan voor u klaar!

Wij zijn gevestigd in Zwaag dus lekker in de buurt!

...

Vragen? Stuur ons een message en je krijgt snel antwoord!

Geef u mening over MB loodgietersbedrijf in Zwaag

De klanten gaven hun mening over ons. (Google)

Blerdien
Blerdien
21/02/2024
Na alle enge verhalen over loodgieters die woekerprijzen vragen voor prutswerk met lood in mijn schoenen MB loodgieters gebeld. Wat een verademing! Mijn afvoer werd binnen de kortste tijd professioneel ontstopt en voor een zeer schappelijke prijs. Ik raad MB loodgieters bij iedereen aan! Hier hoef je niet bang te zijn dat je een oor wordt aangenaaid! Dankjewel Marlo!
Tom Beemsterboer
Tom Beemsterboer
18/02/2024
Fijne, duidelijke communicatie en goede service. Geen gezeur achteraf. Een topper die zijn werk goed wil afleveren en niet de kantjes er vanaf loopt op momenten dat het even lastiger word om iets knap op te lossen. Wij zijn weer blij met onze nieuwe ketel en kunnen zo weer heel wat jaren vooruit. Marlo, bedankt!
g
g
19/01/2024
Ik ben enorm tevreden met de snelle en efficiënte service die ik heb ontvangen van deze loodgieter. Na mijn belletje was hij dezelfde dag nog ter plaatse, wat ik als zeer professioneel en klantvriendelijk heb ervaren. Mijn wasbak was verstopt en veroorzaakte behoorlijk wat ongemak, Hij heeft het probleem snel en grondig opgelost. Hij legde duidelijk uit wat het probleem was en hoe hij het zou oplossen, wat ik als klant zeer op prijs stelde. Bovendien werkte hij snel en liet hij geen rommel achter. Mijn wasbak werkt nu weer als nieuw, en ik ben blij met de kwaliteit van het geleverde werk. Ik waardeer de professionaliteit, efficiëntie en klantenservice van deze loodgieter ten zeerste. Als ik in de toekomst weer loodgieterswerk nodig heb, zal ik zeker weer contact met hem opnemen. Dank je wel voor de uitstekende service!
Psychologenpraktijk Posthumus Psychotherapie
Psychologenpraktijk Posthumus Psychotherapie
12/01/2024
Kachel hield ermee op in de winter. Natuurlijk op de koudste dag. Meteen nadat ik belde kwamen ze naar een paar uur al langs. Super goed geholpen. Kachel werkt weer. Vooral heel tevreden over de goede bereikbaarheid, snelle afhandeling en deskundige mening. Ga zeker de volgende keer weer contact met ze opnemen 👍
Daniel Ivens
Daniel Ivens
12/01/2024
Heeft naar volle tevredenheid bij mijn moeder een nieuwe cv-ketel geplaatst. Traject van offerte tot plaatsing was aangenaam kort.
Menno Ritsema
Menno Ritsema
04/01/2024
Snelle service vlot geholpen met goed advies
Edwin Van Huut
Edwin Van Huut
04/01/2024
Super goed geholpen, waren er snel bij om het probleem op te lossen. Zeer goed in de communicatie.
Joey Hartman
Joey Hartman
29/12/2023
Marlo kwam snel langs om onze lekkage op te lossen. Eigenlijk onze redder in nood. De lekkage was met een paar minuten opgespoord waar wijzelf met de aannemer een uur over gedaan hadden. MB is 100 procent de eerste waar we naar toe gaan voor loodgieter gerelateerd werk. Fijne communicatie, reageert snel, handelt snel.
Nico Kors
Nico Kors
23/12/2023
Eerlijke en zeer behulpzame professional, waar kom je dat nog tegen.
Suzanne Bormann
Suzanne Bormann
20/12/2023
Marlo kwam bij een verstopping gelijk dezelfde dag, heel blij mee. En goed opgelost!
lekkage-en-verstoppingen-mb-loodgieters1

Lekkage en/of verstoppingen

Wanneer u te maken heeft met een lekkage, verstopping of andere loodgietersproblemen, is het belangrijk dit snel op te lossen. MB loodgieters kunnen u snel helpen bij het verhelpen van deze problemen, zodat u geen verdere schade hoeft te ondervinden.

Wij zijn in staat om zowel waterleiding- als gaslekkages, verstoppingen, cv-ketelproblemen, sanitairproblemen op professionele wijze op te lossen.

Wij zoeken jou!

Ben je een leerling loodgieter met een rijbewijs die niet vies is om zijn handen uit de mouw te steken? Bel ons! Wellicht ben jij die ons kan versterken!

Spoedservice | Loodgietersbedrijf in Zwaag en Hoorn
lekkage-en-verstoppingen-mb-loodgieters

Spoedservice

Loodgietersbedrijf MB beschikt over een spoedservice.

Wanneer u te maken heeft met een lekkage, verstopping of storing buiten kantoortijden, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Wij proberen altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten. We zijn omdat we in de buurt gevestigd zijn, vaak zijn snel ter plaatse om u te helpen bij uw problemen.

Website Preloader