Last van een waterlekkage?

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

Voor al uw lekkages

HOE HELPEN WIJ U VAN UW WATERLEKKAGE AF?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Lekkage verholpen

  Uw lekkage is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Wat moet u doen bij een waterlekkage?

Een waterlekkage richt vaak veel schade aan in uw woning. Dit is zeker het geval wanneer u niet direct actie onderneemt. Veel mensen maken deze fout echter wel. Regelmatig wordt er namelijk gedacht dat een kleine lekkage geen kwaad kan. Dit is onjuist. Een kleine lekkage kan namelijk ook veel schade aanrichten. Er hoeft namelijk niet altijd sprake te zijn van een zichtbare lekkage. Mogelijk ziet u slechts een deel ervan. Het andere deel kan bijvoorbeeld in uw muur, dak of plafond zitten. Dit kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Wanneer u te maken heeft met een waterlekkage, doet u dan ook direct een beroep op loodgietersbedrijf Baerts.

Loodgieter spoort waterlekkage snel op

Bij een ‘onzichtbare’ waterlekkage kan het soms lastig zijn de bron op te sporen. Dat geldt echter niet voor onze loodgieter. Loodgietersbedrijf Baerts beschikt namelijk over speciale apparatuur. Met deze apparaten is een waterlekkage binnen no-time opgespoord. Ga dan ook niet zelf lange tijd zoeken naar de bron. De kans dat u deze vindt, is namelijk klein en daarnaast kan er zo alleen maar meer schade ontstaan. Laat het opsporen van de lekkage dan ook gewoon aan onze loodgieter over. Op deze manier kan het probleem snel en doeltreffend aangepakt worden.

waterlekkage

Waterlekkage snel verholpen

Wilt u een waterlekkage snel verhelpen? Dan is het niet verstandig om zelf het lek te dichten. Veel mensen weten namelijk niet precies hoe dit moet. Dit weten ze bij loodgietersbedrijf Baerts echter als geen ander. Wanneer u een beroep doet op één van onze loodgieters, is het lek dan ook binnen de kortste keren gedicht. Kiest u er toch voor het lek zelf te dichten? Dan kan het maar zo dat u binnen afzienbare tijd weer te maken krijgt met de lekkage. Kies dan ook eieren voor u geld en schakel loodgietersbedrijf Baerts in bij een waterlekkage.

Spoedservice

Aangezien een waterlekkage vaak veel schade aanricht, wilt u deze waarschijnlijk met spoed verhelpen. Dat komt goed uit, want loodgietersbedrijf Baerts beschikt namelijk over een speciale spoedservice. Dankzij deze service kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week, een beroep doen op onze loodgieters. Zelfs in de avonduren en in het weekend zijn wij dus bereikbaar. Indien u een waterlekkage heeft, hoeft u ons alleen maar te bellen. Er komt vervolgens zo snel mogelijk een loodgieter naar u toe en het probleem is in een handomdraai verholpen.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning