Toilet plaatsen

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET HET PLAATSEN VAN UW TOILET?

Slechts 4 stappen tot uw toilet professioneel geplaatst is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Toilet vakkundig geplaatst

  U kunt weer zorgeloos naar het toilet. Wij helpen u graag.

Toilet plaatsen door loodgietersbedrijf Baerts

Een toilet plaatsen is niet bepaald lastig. Dit is wat veel mensen denken wanneer zij nieuwe toiletpotten willen hebben in hun woning. Een groot aantal mensen besluit dan ook dat toiletten prima zelf geplaatst kunnen worden. Eenmaal bezig blijkt het toch een stuk lastiger dan verwacht. Bij het plaatsen van een toilet komt namelijk heel wat meer kijken dan alleen het vastdraaien van een aantal schroefjes. Zo moeten toiletten aangesloten worden op de watertoevoer en op de afvoer. Het is van groot belang dat een toilet op de juiste wijze aangesloten wordt. Wilt u het laten plaatsen van toiletten liever uitbesteden en zoekt u hiervoor nog een loodgieter? Loodgietersbedrijf Baerts kan u hierbij van dienst zijn.

toilet plaatsenOude toiletten verwijderen

Voordat u een nieuw toilet plaatsen kunt, moeten natuurlijk eerst uw oude potten verwijderd worden. Ga hierbij altijd voorzichtig te werk. Pak dus niet direct de sloophamer, maar verwijder de pot in zijn geheel. Anders bestaat namelijk de kans dat u schade aanricht aan het leidingwerk in uw woning. Gaat u de wc’s zelf verwijderen? Vergeet dan vooral niet om eerst de watertoevoer af te sluiten, want anders kan er veel waterschade ontstaan. Lukt het u niet om de toiletten in uw woning te demonteren? Ook dan kan loodgietersbedrijf Baerts u van dienst zijn.

Zelf een nieuw toilet plaatsen of loodgieter in schakelen?

Wanneer u vaker een toilet geplaatst heeft, kiest u er waarschijnlijk voor om dit zelf te doen. Heeft u geen idee hoe u te werk moet gaan? Laat de klus dan lekker aan loodgietersbedrijf Baerts over. Onze loodgieters hebben namelijk ruime ervaring voor wat betreft het plaatsen van nieuwe toiletten. Wij beschikken over de benodigde kennis en hebben daarnaast de juiste gereedschappen bij ons. Hierdoor is het voor onze loodgieters een fluitje van een cent om uw oude toiletten te verwijderen en nieuwe te plaatsen. Tevens garanderen wij u dat uw toilet op de juiste wijze wordt aangesloten, zodat de kans op lekkages vrijwel nihil is.

Leidingwerk verleggen om nieuwe toiletten te plaatsen

Indien u nieuwe toiletten gaat plaatsen, is de kans groot dat u uw badkamer of toilet gaat verbouwen. In dat geval moet mogelijk ook het leidingwerk verlegd worden. Wanneer u dit niet doet, kunt u uw toilet straks namelijk niet gebruiken. Moet uw leidingwerk verlegd worden voordat u de nieuwe toiletten aan kunt sluiten? Ook dan kunt u loodgietersbedrijf Baerts inschakelen. Onze loodgieters zijn namelijk gespecialiseerd in het verleggen van afvoer- en waterleidingen. Wij kunnen dus niet alleen uw nieuwe toiletten plaatsen, maar tevens het leidingwerk voor u verleggen.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning