Sanitair installateur

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW SANITAIR?

Slechts 4 stappen tot uw sanitair perfect geïnstalleerd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkend sanitair

  Zo kunt u genieten van uw sanitair! Wij helpen u graag!

Loodgietersbedrijf Baerts is uw sanitair installateur

Sanitair is in vrijwel iedere woning in Nederland in ruime mate aanwezig. Veel mensen kijken niet of nauwelijks naar deze voorzieningen om. Problemen blijven dan ook vaak onopgemerkt, terwijl deze vrij regelmatig voorkomen. Zo kan het verkeerd aansluiten van sanitair problemen veroorzaken. Er kan bijvoorbeeld een lekkage ontstaan. Voor het verhelpen van problemen aan uw sanitair schakelt u sanitair installateur in. Dit geldt eveneens voor het plaatsen en aansluiten van voorzieningen in uw badkamer of toilet. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. Indien uw sanitaire voorzieningen niet op de juiste wijze worden aangesloten, duiken vaak problemen op. Het plaatsen kunt u dus beter aan onze sanitair installateur overlaten. Hierdoor voorkomt u in een later stadium alsnog problemen.

Zelf sanitair installeren niet mogelijk?

Wilt u liever niet direct een beroep doen op loodgietersbedrijf Baerts voor het installeren van sanitair? Dan kunt u natuurlijk ook zelf de sanitaire voorzieningen plaatsen. Doe dit echter alleen wanneer u weet waar u aan begint. In de praktijk blijkt dit namelijk een stuk lastiger dan veel mensen denken. Vaak sluiten mensen het op een verkeerde wijze aan. Dit resulteert vroeg of laat in een lekkage. Zowel de waterleiding als de afvoer kan gaan lekken. Een lekkage aan de waterleiding zorgt vaak voor de nodige schade, terwijl een lekkende afvoer voor de nodige stank zorgt. Deze problemen voorkomt u door onze sanitair installateur van Loodgietersbedrijf Baerts B.V. in te schakelen.

sanitair installateurWaarom loodgietersbedrijf Baerts

Loodgietersbedrijf Baerts heeft jarenlange ervaring als het gaat om het installeren en verwijderen van sanitair. Onze medewerkers zijn daarnaast stuk voor stuk geschoold, waardoor zij weten wat zij moeten doen. Wij kunnen niet alleen het nieuwe sanitair voor u installeren, maar tevens een oude toiletpot, douche, bad of wastafel verwijderen. Bij het verwijderen zorgen wij dat er geen schade wordt aangericht. En bij het plaatsen kunt u er uiteraard vanuit gaan dat alles op de juiste wijze wordt aangesloten. Hierdoor worden problemen als een lekkage en stankoverlast voorkomen. Schakel daarom onze sanitair installateur in bij eventuele verbouwingen.

Problemen aan sanitair met spoed laten verhelpen

Niet alleen voor het installeren of verwijderen van een toilet, douche, bad of wastafel kunt u bij ons terecht. Wij verhelpen namelijk ook problemen zoals een verstopping of een lekkage. Deze problemen zorgen namelijk regelmatig voor de nodige frustratie. Gelukkig kunnen wij uw probleem snel verhelpen. Hoe? Doordat wij een speciale spoedservice in het leven hebben geroepen. Bij hardnekkige verstoppingen en lekkages sturen wij dan direct één van onze loodgieters naar u toe. Op deze manier is uw probleem binnen de kortste keren verleden tijd.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning