Riool ontstoppen

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

Ook voor preventieve reiniging

HOE HELPEN WIJ U MET UW VERSTOPTE RIOOL?

Slechts 4 stappen tot uw verstopping verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Verstopping verholpen

  Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

Hoe kunt u uw riool ontstoppen?

Een verstopping in een afvoer is soms te verhelpen met een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel. Dit is echter niet altijd het geval. De verstopping kan namelijk ook in het riool zitten. De verstopping zit in dat geval zo diep, dat deze niet zelf te verhelpen is. Wat u ook probeert, de kans is klein dat u de verstopping zelf verhelpt. Wilt u binnen afzienbare tijd uw riool ontstoppen? Doe dan een beroep op Baerts loodgieters en uw verstopping is binnen no-time verholpen. Onze loodgieter is namelijk gespecialiseerd in het riool ontstoppen.

Riool ontstoppen met behulp van rioolservice

Een riool ontstoppen is vaak lastiger dan gedacht. Vaak weten mensen namelijk niet waar de verstopping precies zit. U kunt de vloer open gaan breken en op zoek gaan, maar dit is zonde. Op deze manier richt u namelijk onnodig veel schade aan. Voor ontstoppen kunt u beter een beroep doen op Baerts loodgieters. Wij beschikken namelijk over speciale apparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij de exacte locatie van de verstopping lokaliseren. Wij gaan met een camera uw afvoer in en zoeken op deze manier de verstopping. Een riool ontstoppen kan daardoor zonder veel breekwerk. Ga dan ook niet moeilijk doen, maar doe een beroep op onze loodgieter.

riool ontstoppenVerstopping keert niet snel terug

Wanneer u uw riool laat ontstoppen door Baerts loodgieters, bent u direct van de verstopping af. Wij verzekeren u dat de verstopping op de juiste wijze verholpen wordt. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de verstopping snel weer terugkeert. Onze loodgieters weten namelijk precies wat zij moeten doen om een riool te ontstoppen. Wij gaan met de grootst mogelijk precisie te werk, waardoor de gehele verstopping verholpen wordt. Schroom dan ook niet en neem snel contact op met Baerts loodgieters. Een riool ontstoppen is voor ons namelijk een fluitje van een cent.

Voorkom verstopping in riool

Een riool ontstoppen is iets wat u niet uit moet stellen. Het probleem wordt in dat geval namelijk alleen nog maar groter. Heeft u regelmatig te maken met een verstopping? Dan weet u waarschijnlijk precies wat u moet doen om het riool te ontstoppen. Maar weet u ook wat u kunt doen om een verstopte riolering te voorkomen? Waarschijnlijk niet. Om verstopte riolering te voorkomen, schakelt u Baerts loodgieters in. Wij kunnen uw riolering namelijk onder hoge druk doorspuiten, waardoor afval en aanslag verdwijnt. Indien u dit regelmatig laat doen, hoeft u uw riool niet langer te laten ontstoppen.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning