Ontstoppingsbedrijf
24/7 service

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 ontstoppingsbedrijf in de provincies Noord-Holland en Utrecht. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn er voor al uw verstoppingen!

HOE HELPEN WIJ U VAN UW  VERSTOPPING AF?

Slechts 4 stappen tot uw verstopping verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Verstopping verholpen

  Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Riool verstopt?

WC verstopt?

Verstopping in uw badkamer?

Gootsteen verstopt?

Afvoer verstopt?

Vaatwasser verstopt?

Ontstoppingsbedrijf inschakelen voor verhelpen verstoppingen

Blijft er water staan in uw gootsteen, toiletpot, douche of bad? Grote kans dan dat er sprake is van een verstopping. Een verstopping zorgt er namelijk voor dat het water niet goed meer wegstroomt. Om dit probleem te verhelpen, kunt u het beste een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Bent u nog op zoek naar een ontstoppingsbedrijf dat u van dienst kan zijn? Neem dan eens contact op met Baerts loodgieters. Dit ontstoppingsbedrijf kan u namelijk van dienst zijn bij zowel kleine als hardnekkige verstoppingen.

Voor welke verstoppingen schakelt u een ontstoppingsbedrijf in?

Sommige mensen proberen eerst zelf een ontstopping te verhelpen. Dat kan uiteraard, maar biedt geen garantie. Die garantie krijgt u wel wanneer u ons ontstoppingsbedrijf inschakelt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd, waardoor zij vrijwel al uw verstoppingen kunnen verhelpen. Zo kunnen wij u van dienst zijn wanneer uw wc of afvoer verstopt zit en wanneer u een verstopping in uw badkamer heeft. Daarnaast kunnen wij uw gootsteen en riool ontstoppen. Zelfs wanneer uw vaatwasser verstopt zit, kunnen wij u van dienst zijn.

ontstoppingsbedrijfBaerts loodgieters verhelpt verstopping snel

Doet u een beroep op ons ontstoppingsbedrijf? Dan bent u binnen een mum van tijd verlost van uw verstopping. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij moeten handelen bij een verstopping. Daarnaast beschikken de medewerkers van Baerts loodgieters over speciale apparatuur. Hierdoor is een verstopping zeer nauwkeurig te lokaliseren.

Waarom niet zelf verstopping verhelpen?

Wilt u liever zelf uw verstopping verhelpen in plaats van een ontstoppingsbedrijf in te schakelen? Weet dan wel dat u het probleem ook alleen maar erger kunt maken. Wanneer u een ontstopper gebruikt, kunt u de verstopping namelijk nog verder de afvoer in helpen. Dit maakt het ontstoppen een stuk lastiger. Daarnaast kan er makkelijk schade ontstaan aan uw afvoer wanneer u scherpe voorwerpen gebuikt bij het verhelpen van uw verstopping. Indien u dergelijke problemen wilt voorkomen, schakelt u een ontstoppingsbedrijf zoals Baerts loodgieters in.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning