Loodgieter Zeist
Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in Zeist. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter in Zeist hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U IN ZEIST EN OMGEVING?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

Loodgieter Zeist

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Loodgieter in Zeist: installaties, reparaties en onderhoud

De klussen die door onze loodgieter in Zeist worden uitgevoerd, verdelen we doorgaans onder over drie categorieën: installaties, reparaties en onderhoud. Ieder van deze categorieën zal noodzakelijk zijn om vervelende complicaties te voorkomen. U kunt denken aan lekkages, verstopping en cv-ketelstoringen. Helaas blijkt het vaak niet mogelijk om deze problemen tegen te gaan zonder de hulp van een vakman. Een verstopping verhelpen lukt vaak bijvoorbeeld niet met een ontstopper en bijpassend ontstoppingsmiddel. U zult de afvoer onder een hoge druk moeten laten doorspuiten om de verstopping letterlijk voor u op te laten lossen. Datzelfde geldt voor een cv-ketelstoring, die vaak verholpen wordt door versleten onderdelen te vervangen.

Klussen voor onze loodgieter in Zeist

Onze ervaren loodgieter in Zeist kan u al hulp bieden op het moment dat u begint aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. In deze situatie zullen er nieuwe leidingen gelegd moeten worden, zal er een cv-ketel geplaatst moeten worden, zullen de sanitaire voorzieningen op de afvoer moeten worden aangesloten, enzovoorts. Hoewel er op internet veel informatie te vinden is over het uitvoeren van deze klussen, raden wij u aan hier altijd hulp van onze loodgieter uit Zeist voor in te schakelen. Zo weet u zeker dat de kans op complicaties klein is!

Nadat de installatiewerkzaamheden voor u uitgevoerd zijn, kunnen we eens per twee of drie jaar bij u langskomen voor onderhoudsklussen. Zo kan onze loodgieter in Zeist de cv-ketel voor u nalopen op slijtage aan onderdelen, kunnen we de afvoer preventief voor u doorspuiten, enzovoorts. In het geval van problemen met loodgieterselementen staat onze spoedloodgieter voor u klaar om u van een passende en snelle oplossing te voorzien. Onze spoedloodgieter staat niet alleen tijdens de vaste kantoortijden voor u klaar, maar ook op de late avond en zelfs in het weekend.

loodgieter zeistAdvies van een ervaren vakman

Naast de mogelijkheid om loodgietersklussen door onze loodgieter in Zeist uit te laten voeren, kunnen we u ook van passend advies voorzien. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel kopen, of overweegt u een renovatie van de badkamer? Onze vakmensen zetten uw mogelijkheden graag voor u op een rijtje. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken! Mocht u zelf al plannen gemaakt hebben voor een herindeling of complete renovatie van de badkamer in huis, dan kunnen onze loodgieters deze plannen toetsen op de haalbaarheid hiervan. Het komt nog zeer geregeld voor dat de plannen van woningbezitters nog tijdens een verbouwing moeten worden aangepast.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Zeist

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is ervaren in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Houten aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts een expert op het gebied van lekkages verhelpen. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Houten!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter in Zeist nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell