Loodgieter Zaandam
Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in Zaandam. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U IN ZAANDAM EN OMGEVING?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter zaandam

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Problemen snel verholpen dankzij loodgieter in Zaandam

Een verstopping of een lekkage is bijzonder vervelend. Tevens kan er schade door ontstaan. Reden genoeg dus om dergelijke problemen zo snel mogelijk te verhelpen. En hoe kunt u dit beter doen dan met hulp van onze loodgieter in Zaandam? Onze medewerkers zijn goed geschoold en hebben daarnaast ruime ervaring. Zij weten daardoor precies hoe zij alle problemen goed en snel kunnen verhelpen. Door onze loodgieter in Zaandam in te schakelen, blijft u dus nooit lang met dergelijke problemen zitten.

loodgieter zaandamOok in avonduren en in het weekend

De meeste loodgieters in de omgeving van Zaandam zijn alleen tijdens kantooruren bereikbaar. U kunt onze loodgieter in Zaandam echter niet alleen tijdens kantooruren inschakelen. Nee, wij zijn ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar. Bij problemen kunt u dus altijd contact met ons opnemen. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. Op deze manier kunt u direct een beroep doen op onze loodgieter in Zaandam, waardoor de schade vaak beperkt blijft. Zeker in het geval van een lekkage is dit handig, maar ook bij een storing in uw cv-ketel of een hardnekkige verstopping. Schroom dan ook niet om in de avond, nacht of in het weekend contact op te nemen met onze loodgieter in Zaandam.

Spoedservice alleen bij spoedgevallen

Wilt u onze loodgieter in Zaandam direct inschakelen? Dan moet het uiteraard wel een spoedgeval betreffen. Met het aanleggen van een buitenkraan of het verleggen van leidingen kunt u immers nog prima even wachten. Dit is anders bij een lekkage, hardnekkige verstopping of storing in een cv-ketel. Deze problemen kunnen voor hinder zorgen. Daarom ziet onze loodgieter in Zaandam dit zeker als een spoedgeval. Voor dergelijke problemen komen wij dan ook altijd direct naar u toe. Twijfelt u of het een spoedgeval betreft? Leg uw probleem dan gewoon voor aan onze loodgieter in Zaandam. Wij geven u direct uitsluitsel en komen, indien er sprake is van spoed, direct naar u toe.

Loodgieter in Zaandam snel ter plaatse

Wanneer u contact met onze loodgieter in Zaandam opneemt om uw probleem met spoed te verhelpen, komen wij zo snel mogelijk naar u toe. Mits het een spoedgeval betreft uiteraard. Onze loodgieter in Zaandam weet precies wat hij moet doen, waardoor uw probleem snel verholpen is. Uiteraard stellen wij ook alles in het werk om te voorkomen dat het probleem binnen de kortste keren terugkeert. Wanneer u onze loodgieter in Zaandam inschakelt, worden al uw problemen snel en vakkundig verholpen.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Zaandam

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Zaandam aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Zaandam!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter in Zaandam nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell