Loodgieter Woerden
Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in Woerden. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter in Woerden hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U IN WOERDEN EN OMGEVING?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter woerden

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Loodgietersklussen voor onze loodgieter in Woerden

Voor het uitvoeren van verschillende soorten loodgietersklussen bent u bij onze ervaren loodgieter in Woerden aan het juiste adres. Hoewel het verleidelijk kan zijn om bepaalde loodgietersklussen zelf uit te voeren, raden wij mensen aan hier altijd de hulp van een professional voor in te schakelen. Zo weet u zeker dat de kans op complicaties minimaal is. Bij complicaties kunt u denken aan lekkages, beschadigingen aan loodgieterselementen, enzovoorts. Onze loodgieter in Woerden heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van deze klussen, waardoor de kans erg klein is dat dergelijke complicaties zullen optreden.

Onze loodgieter in Woerden helpt u echter niet alleen bij de uitvoering van deze loodgietersklussen. Het kan erg fijn zijn om vooraf geadviseerd te worden over de mogelijkheden die u bijvoorbeeld heeft als u uw cv-ketel wilt laten vervangen. Of wat te denken van een renovatie van de badkamer. Welke indeling is haalbaar? Op welke manier kunt u de badkamer het goedkoopste laten renoveren? Enzovoorts. Onze betrouwbare loodgieter in Woerden beantwoordt deze vragen graag voor u.

loodgieter woerdenVerschillende klussen voor de loodgieter uit Woerden

De loodgietersklussen die onze loodgieter in Woerden uitvoert kunnen worden onderverdeeld over drie categorieën, namelijk: installatie-, reparatie- en onderhoudsklussen. Wanneer de installatieklussen op de juiste wijze worden uitgevoerd en u regelmatig onderhoud aan de loodgieterselementen binnen uw woning uit laat voeren, is kans op de noodzaak van reparaties erg klein. Naarmate uw cv-ketel ouder begint te worden kan het logischerwijs wel noodzakelijk worden om de cv-ketel te vervangen in plaats van deze enkel te onderhouden. Mocht dit moment voor uw cv-ketel aangebroken zijn, dan zullen onze loodgieters in Woerden u hier vanzelfsprekend op wijzen.

Met spoed een loodgieter inschakelen bij lekkages

Wanneer u te maken krijgt met lekkages binnen uw woning, is het verstandig om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen. Op deze manier maakt u de kans op een ernstige waterschade aan uw woning zo klein mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan schimmel- en zwamvorming wat op uw muren en plafonds kan ontstaan. In dergelijke situaties kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen. Naast het verhelpen van lekkages, voert de spoedloodgieter van ons loodgietersbedrijf ook tal van andere klussen met spoed uit. Denk aan het oplossen van een verstopping, het verhelpen van een cv-ketelstoring, enzovoorts. U moet er immers niet aan denken, dat u een lange avond zonder werkende verwarming of sanitaire voorzieningen komt te zitten.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Woerden

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is ervaren in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Houten aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts een expert op het gebied van lekkages verhelpen. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Houten!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter in Woerden nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell