Loodgieter Utrecht
Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in Utrecht. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U IN UTRECHT EN OMGEVING?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter utrecht

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Installaties, onderhoud en reparatie door de loodgieter in Utrecht

Bent u op zoek naar een specialist in het uitvoeren van loodgietersklussen? Onze betrouwbare loodgieter in Utrecht staat voor u klaar om u hierbij te helpen. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van tal van verschillende klussen op het gebied van loodgieterselementen. U kunt hierbij denken aan het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op een bestaande afvoer, het installeren van een CV ketel, enzovoorts. Voor welke klussen bent u op zoek naar de hulp van onze ervaren loodgieter in Utrecht?

Niet alleen voert onze loodgieter in Utrecht klussen voor u uit. Ook kunnen we u vooraf van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing van uw woning, waarbij u mogelijk overweegt om de badkamer te renoveren. Is uw nieuwe indeling voor de badkamer haalbaar? Welke leidingen moeten er verlegd worden in dit geval? Is er een goedkopere oplossing, met een iets aangepaste indeling? Enzovoorts. Onze loodgieter in Utrecht voorziet u graag van passend advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

loodgieter utrechtMet spoed een loodgieter uit Utrecht inschakelen

Waar veel klussen voor de loodgieter uit Utrecht van ons loodgietersbedrijf tot een volgende werkdag kunnen wachten, is dat niet altijd het geval. U kunt denken aan een ernstige verstopping van de afvoer, een lekkage rond de leidingen, enzovoorts. Om dergelijke problemen met loodgieterselementen zo snel mogelijk te verhelpen, kunt u terecht bij onze spoedloodgieter. Onze spoedloodgieter in Utrecht staat niet alleen tijdens de vaste kantoortijden voor u klaar, maar ook op de late avond en zelfs in de weekenden. Zo komt u nooit lang zonder werkende verwarming of sanitaire voorzieningen te zitten. Welke klussen wilt u met spoed door onze vakkundige loodgieter in Utrecht laten uitvoeren?

Onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren

Om de kans op de noodzaak van het inschakelen van de spoedloodgieter zo klein mogelijk te maken, is het raadzaam om loodgieterselementen regelmatig te laten onderhouden. Bij onderhoudswerkzaamheden kunt u denken aan het preventief doorspuiten van de afvoer, het controleren van leidingen op beginnende lekkages, het controleren van de CV ketel op versleten onderdelen, enzovoorts. Door tijdig in te grijpen kunnen complicaties als lekkages, verstoppingen en CV ketelstoringen vaak heel eenvoudig voorkomen worden. Wij raden het u aan om dergelijk onderhoud zeker eens per twee of drie jaar uit te laten voeren. Wanneer heeft u de loodgieterselementen in uw woning voor het laatst door een loodgieter laten onderhouden? Wij helpen u hier graag bij!

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Utrecht

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is ervaren in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Houten aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts een expert op het gebied van lekkages verhelpen. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Houten!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter in Utrecht nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell