Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter purmerend

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Wat kan onze loodgieter voor u betekenen?

Loodgieters zijn vaak voor veel uiteenlopende dingen in te schakelen. Dit geldt ook voor onze loodgieter. Wij kunnen u bij verschillende werkzaamheden van dienst zijn. Zo kunnen wij bij de verbouwing van uw badkamer bijvoorbeeld leidingen verleggen en sanitair installeren. Daarnaast kan onze loodgieter ook lekkages aan uw dak en waterleidingen dichten. Ook bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een storing in uw cv-ketel heeft of uw afvoer verstopt zit.

Professionele loodgieter

Er zijn vandaag tal van louche loodgieters die zich aanbieden. Deze personen doen zich voor als loodgieter, terwijl ze eigenlijk niet of nauwelijks ervaring hebben. Na afloop krijgt u dan vaak een torenhoge rekening. Hier hoeft u bij onze loodgieter echter niet bang voor te zijn. Wij werken namelijk alleen met geschoolde loodgieters. Deze hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en weten dan ook precies hoe zij te werk moeten gaan. Daarnaast beschikt onze loodgieter natuurlijk over het juiste gereedschap en dat maakt het werk wel zo makkelijk. Wanneer u onze loodgieter inschakelt, hoeft u dus niet bang te zijn dat werkzaamheden niet juist worden uitgevoerd. Tevens zijn wij direct transparant over de kosten.

Altijd en overal bereikbaar

Heeft u een probleem en wilt u dit direct laten verhelpen? Neem dan gewoon contact op met ons. De meeste loodgieters zijn buiten kantooruren niet bereikbaar, maar dat geldt niet voor onze loodgieter. U kunt onze loodgieter namelijk altijd en overal bereiken. Wij zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen per week. Zelfs in de avonduren en in het weekend kunt u onze loodgieter dus inschakelen. Door onze 24/7 service blijft u dus nooit lang met problemen zitten. Hierdoor kunt u de schade beperken en blijven de kosten relatief laag.

Hoe werkt de 24/7 service van onze loodgieter?

Om een beroep te doen op ons buiten kantooruren, neemt u gewoon contact met ons op. Twijfelt u of het probleem een spoedgeval is? Neem ook dan gerust contact op en leg uw probleem voor. Indien er inderdaad sprake is van een noodgeval, sturen wij direct een loodgieter naar u toe. Deze verhelpt het probleem binnen de kortste keren, waardoor de schade doorgaans vaak beperkt blijft. Tevens besteedt onze loodgieter aandacht aan de kwaliteit. Hierdoor is de kans op het terugkeren van het probleem bijzonder klein.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Purmerend

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met ons!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell