Loodgieter Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter nieuwegein

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Hulp bij loodgietersklussen van onze loodgieter

Loodgietersklussen, zoals het leggen van leidingen of het aansluiten van sanitaire voorzieningen, kunt u het beste door onze loodgieter uit laten voeren. Het lijkt vaak heel aantrekkelijk om deze klussen zelf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan de kostenbesparing die het u oplevert, het feit dat u niet afhankelijk bent van anderen, enzovoorts. Houd er echter rekening mee dat het uitvoeren van loodgietersklussen risico’s met zich meebrengt. Bij het leggen van leidingen kunnen bijvoorbeeld lekkages ontstaan, die voor een ernstige waterschade aan uw woning zorgen. Dit wilt u zo goed mogelijk voorkomen! Onze loodgieter staat voor u klaar om u hierbij te helpen.

loodgieterWerkzaamheden voor onze loodgieter

Onze betrouwbare loodgieter kan u met uiteenlopende werkzaamheden van dienst zijn. Deze werkzaamheden verdelen wij doorgaans onder over drie categorieën, namelijk: installaties, reparaties en onderhoud. Bij de installatiewerkzaamheden van onze loodgieter kunt u denken aan het leggen van nieuwe leidingen, het installeren van een nieuwe cv-ketel, het aansluiten van sanitaire voorzieningen, enzovoorts. Dit zijn de klussen die vaak bij een nieuw-, aan- of verbouw van een woning moeten worden uitgevoerd. Voor het uitvoeren van deze klussen zullen we u altijd adviseren over de haalbaarheid van uw plannen voor de nieuw-, aan- of verbouw van de woning.

Naast deze installatieklussen voeren wij ook onderhoud uit aan loodgieterselementen. Na de installatie raden wij u aan om deze elementen zeker eens per twee of drie jaar te laten onderhouden. Zo kunnen versleten onderdelen in een cv-ketel tijdig vervangen worden, kunnen kapotte leidingen gerepareerd worden, enzovoorts. Het verkleint de kans op nare complicaties, zoals lekkages, een cv-ketelstoring of een verstopping. Wilt u tips om dergelijke complicaties zelf zo goed mogelijk te voorkomen? Vraag onze loodgieters naar advies over de mogelijkheden die u in dit geval heeft.

Hulp bij een serieuze afvoerverstopping of lekkage

Heeft u onverhoopt toch te maken gekregen met een vervelende lekkage of afvoerverstopping in huis? Schakel in dat geval met spoed onze loodgieter in. Onze spoedloodgieter staat niet alleen tijdens de vaste kantoortijden voor u klaar, maar ook op de late avond en in het weekend. Zo blijft u nooit lang met een lekkage of verstopping zitten! Het spreekt voor zich dat u ook met andere loodgietersproblemen, zoals een cv-ketelstoring, bij de spoedloodgieter terechtkunt voor passende hulp.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Nieuwegein

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is ervaren in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Houten aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts een expert op het gebied van lekkages verhelpen. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Houten!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell