Loodgieter Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter houten

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Hulp bij uiteenlopende klussen!

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan het uitvoeren van loodgietersklussen ontkomen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van nieuwe sanitaire voorzieningen op uw afvoer in huis, het plaatsen van een nieuwe cv-ketel, enzovoorts. Ook buiten een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning om, kan de hulp van onze loodgieter goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld ook aan het onderhouden van de cv-ketel, het preventief doorspuiten van de afvoer, enzovoorts. Onze loodgieter staat voor u klaar om u bij deze klussen van een vakkundige uitvoering te voorzien! Niet alleen voeren wij klussen voor u uit, ook voorzien we u graag van passend advies.

installatiebedrijfInstallatieklussen

Onze loodgieter verdeelt de loodgietersklussen doorgaans over drie verschillende categorieën, namelijk: installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Een aantal van deze installatie- en onderhoudsklussen zijn reeds beschreven. Hierbij is het belangrijk om op te merken dat het werk van de loodgieter breder is dan dat. Bij het leggen van leidingen zullen we u bijvoorbeeld altijd eerst adviseren over de mogelijkheden die u heeft. De combinatie van deze mogelijkheden met uw wensen maakt dat we samen tot een goed plan kunnen komen. Wanneer dit plan haalbaar blijkt te zijn, gaat onze loodgieter voor u aan de slag.

Nadat de installatieklussen succesvol voor u uitgevoerd zijn, kunnen we u eens in de zoveel jaar helpen met passende onderhoudsklussen aan uw loodgieterselementen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van de cv-ketel om storingen te voorkomen, het doorspuiten van de afvoer tegen verstoppingen, het controleren van leidingen op lekkages, enzovoorts. Mocht er sprake zijn van een loodgietersprobleem, dan lossen we deze direct voor u op.

Met spoed een loodgieter nodig? Schakel de spoedloodgieter in!

Mocht u met spoed een loodgieter nodig hebben, bijvoorbeeld bij een ernstige lekkage of verstopping, dan kunt u op de hulp van onze spoedloodgieter rekenen. Onze spoedloodgieter komt zo snel mogelijk bij u langs om u van een vakkundig uitgevoerde oplossing te voorzien. Zo weet u zeker dat u dezelfde dag nog gebruik kunt maken van uw sanitair of verwarming in huis! Onze spoedloodgieter is zowel tijdens kantoortijden, als daarbuiten bereikbaar. Zelfs in de weekenden staat de spoedloodgieter voor u klaar om hulp te bieden. Voor het uitvoeren van welke klussen kunt u onze loodgieter goed gebruiken?

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Houten

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is ervaren in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts een expert op het gebied van lekkages verhelpen. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell