Loodgieter Hoorn
Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in Hoorn. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U IN HOORN EN OMGEVING?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter hoorn

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Loodgieter Hoorn: 24 uur per dag bereikbaar

Veel loodgietersproblemen worden ontdekt in de avonduren of in het weekend. In dat geval is het vaak lastig om een loodgieter te vinden. De meeste loodgieters zijn immers alleen geopend tijdens kantooruren. Dit kan ervoor zorgen dat er veel schade ontstaat. Nu kunt u natuurlijk zelf een aantal maatregelen treffen, maar dat is helemaal niet noodzakelijk. Zeker niet wanneer u in de omgeving van Hoorn woont. In dat geval kunt u namelijk gewoon een beroep doen op onze loodgieter in Hoorn. Zelfs in de avonduren en in het weekend kunt u namelijk contact met ons opnemen. Wij zijn immers 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Onze loodgieter in Hoorn kunt u voor verschillende werkzaamheden inschakelen. Zo kunnen wij onder meer uw leidingwerk verleggen en sanitair verwijderen of installeren. Ook bij (dak)lekkages, een storing in uw cv-ketel of een verstopping staat onze loodgieter in Hoorn voor u klaar. U kunt dus voor tal van problemen contact met ons opnemen. Het is echter niet altijd noodzakelijk om deze werkzaamheden direct uit te voeren. Zo kunt u met het verwijderen en installeren van sanitair bijvoorbeeld prima nog een dagje wachten. Maar wat te denken van een lekkage of een hardnekkige verstopping?

loodgieter hoornSpoedservice

Om snel verlost te worden van een lekkage of een verstopping, heeft onze loodgieter in Hoorn een spoedservice gelanceerd. Dankzij deze service wordt u bij dergelijke problemen direct geholpen. Wel zo prettig, want hierdoor hoeft u niet tot de volgende dag of zelfs tot na het weekend te wachten. U hoeft alleen maar contact met onze loodgieter in Hoorn op te nemen en wij sturen vervolgens zo snel mogelijk een loodgieter. Op deze manier blijft u dus nooit lang zitten met uw probleem, maar wordt deze binnen de kortste keren verholpen.

Loodgieter in Hoorn verhelpt probleem vakkundig

Onze loodgieter in Hoorn staat bekend om zijn snelle service. Dit is echter niet het enige. Wij streven namelijk ook naar goede kwaliteit. Dankzij onze geschoolde loodgieters worden problemen ook vakkundig verholpen. Onze loodgieter in Hoorn zorgt er altijd eerst voor dat het probleem verholpen wordt. Vervolgens kijkt hij of er mogelijkheden zijn om de kans op herhaling in de toekomst te verkleinen. Bij problemen die u snel wilt verhelpen, schakelt u dus onze loodgieter in Hoorn in. Alleen dan weet u dat problemen zowel snel als vakkundig verholpen worden .

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Hoorn

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Hoorn aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Hoorn!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter in Hoorn nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell