Loodgieter Heerhugowaard
Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in Heerhugowaard. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U IN HEERHUGOWAARD EN OMGEVING?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter heerhugowaard

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Snel een loodgieter in Heerhugowaard nodig? Neem direct contact op!

Wilt u uw leidingen verleggen om bijvoorbeeld uw badkamer opnieuw in te richten? Dan kunt u hier natuurlijk nog rustig even mee wachten. Hier is namelijk meestal geen haast bij geboden. In sommige gevallen wilt u echter wel direct een loodgieter inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkende waterleiding of een storing in uw cv-ketel. Met het verhelpen van dergelijke problemen wilt u niet wachten tot de volgende dag. Helaas is een loodgieter in Heerhugowaard vaak alleen tijdens kantooruren aan het werk. Dat geldt echter niet voor onze loodgieter in Heerhugowaard.

loodgieter heerhugowaardAltijd en overal bereikbaar

In tegenstelling tot menig ander loodgieter in Heerhugowaard, kunt u altijd een beroep op ons doen. Wij hebben namelijk een speciale 24/7 service in het leven geroepen. Hierdoor kunt u ook in de avonduren en zelfs in het weekend contact met ons opnemen. Deze 24/7 service is overigens alleen bedoeld voor spoedgevallen. Hierbij kunt u denken aan problemen die voor veel schade zorgen of het leven in een woning onaangenaam maken.

Wanneer een beroep doen op onze spoedservice?

Het is voor veel mensen in Heerhugowaard vaak niet duidelijk wanneer onze loodgieter iets als spoedgeval ziet. Wanneer u iets wel een spoedgeval vindt, wil dit nog niet zeggen dat wij er ook zo over denken. Bij een lekkage aan uw waterleiding of dak, een storing in uw cv-ketel of een hardnekkige verstopping komen wij uiteraard zo snel mogelijk naar u toe. Twijfelt u of u een beroep kunt doen op onze spoedservice? Neem dan gewoon eens contact op met onze loodgieter in Heerhugowaard. Leg uw probleem voor aan onze loodgieter in Heerhugowaard en wij vertellen u direct of er sprake is van een spoedgeval.

Hoe werkt de spoedservice van onze loodgieter in Heerhugowaard?

Is er inderdaad sprake van een spoedgeval? Dan komt onze loodgieter in Heerhugowaard zo snel mogelijk naar u toe. Het probleem wordt in dat geval altijd snel verholpen. Dit komt doordat onze loodgieter in Heerhugowaard zeer ervaren is. Daarnaast beschikt hij over het juist gereedschap, wat het werk een stuk makkelijker maakt. Wanneer u een beroep doet op onze loodgieter in Heerhugowaard is het probleem overigens niet alleen snel verleden tijd. Wij hebben kwaliteit namelijk ook hoog in het vaandel staan. Hierdoor hoeft u dus ook niet bang te zijn dat het probleem snel terugkeert. Kortom: onze loodgieter in Heerhugowaard verhelpt uw problemen niet alleen goed, maar ook nog eens snel.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Heerhugowaard

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Heerhugowaard aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Heerhugowaard!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter in Heerhugowaard nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell