Loodgieter Alkmaar
Baerts B.V.

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 loodgieter in Alkmaar. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn gespecialiseerd in o.a. CV ketels, lekkages en verstoppingen.

Ervaren

Met ruim 15 jaar ervaring als loodgieter hebben wij al enorm veel klussen succesvol afgerond. Niets is voor ons te groot!

Vakkundig

Door onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

24/7 service

Door onze 24/7 service kunt u ons op elk moment van de dag bereiken. Waar veel bedrijven sluiten helpen wij u graag uit de brand.

Spoed

Problemen komen altijd ongelegen, maar soms ook erg ongelegen. Daarom hebben wij de spoeddienst in het leven geroepen.

HOE HELPEN WIJ U IN ALKMAAR EN OMGEVING?

Slechts 4 stappen tot uw klus geklaard is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Klus geklaard

  Uw klus is vakkundig en snel geklaard! Wij helpen u graag!

Over Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Baerts is een zeer ervaren loodgieter, die al vele jaren problemen met water, gas, CV-installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplost. Door de toenemende drukte is Loodgietersbedrijf Baerts B.V. opgezet. Hierdoor kunnen alle klanten nog beter en sneller geholpen worden. Een loodgietersbedrijf om trots op te zijn en waar klantgerichtheid en service nog hoog in het vaandel staan. Uw klus wordt van begin tot eind in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt, bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!

loodgieter alkmaar

CV ketel

Lekkages

Verstoppingen

24/7 service

Spoeddienst

Sanitair installeren

Gastoestellen

Leidingwerk

Waarom een beroep doen op een loodgieter in Alkmaar?

De meeste mensen denken er bij kleine problemen vaak niet aan om direct een loodgieter in Alkmaar of omgeving in te schakelen. Vaak wordt gedacht dat dergelijke problemen zelf wel te verhelpen zijn. Bij bijvoorbeeld een kleine verstopping is dit meestal ook wel zo. Een hardnekkige verstopping, een lekkage of een storing in uw cv-ketel zijn vaak een stuk lastiger te verhelpen. En het is overigens maar de vraag of het wel verstandig is uw problemen zelf op te lossen. Schakel daarom gewoon een loodgieter in voor het verhelpen van uw problemen in Alkmaar. Maar waarom is het verstandig een beroep te doen op een loodgieter?

loodgieter alkmaarProbleem op de juiste wijze verholpen

Veel mensen die zelf proberen hun lekkage, verstopping of storing in de cv-ketel te verhelpen, maken het probleem alleen maar erger. Hoe dit komt? Gewoon omdat de meeste mensen geen idee hebben wat ze eigenlijk precies moeten doen. Ze bedenken een oplossing die vaak maar voor de helft werkt. Het probleem wordt niet verholpen, maar alleen tijdelijk uitgesteld. Na verloop van tijd duikt het probleem dus gewoon weer op. Door een loodgieter in Alkmaar in te schakelen, is dit niet het geval. Een loodgieter in Alkmaar weet namelijk precies hoe hij uw probleem moet verhelpen. Hij is geschoold, heeft ruime ervaring en beschikt ook nog eens over de juiste gereedschappen.

Wanneer loodgieter in Alkmaar inschakelen?

Heeft u problemen in uw woning in Alkmaar en zoekt u nog een geschikte loodgieter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieter in Alkmaar kan u namelijk bij allerlei problemen van dienst zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een lekkage, zowel aan uw leidingnetwerk als aan uw dak. Ook bij een storing in uw cv-ketel of een verstopping bent u bij onze loodgieter in Alkmaar echter aan het juiste adres.

Alle problemen in Alkmaar snel opgelost met onze loodgieter

Problemen als een lekkage, storing in uw cv-ketel en verstopping zijn nooit prettig. U wilt hier dan ook zo snel mogelijk van af zijn. Wanneer u woonachtig bent in Alkmaar of omgeving, kunt u een beroep op ons doen. Onze loodgieter in Alkmaar heeft namelijk een speciale spoedservice in het leven geroepen. Dankzij deze service zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar in het geval van nood. U hoeft dus nooit te wachten tot de volgende dag of zelfs tot na het weekend. Nee, onze loodgieter in Alkmaar kunt u dag en nacht bereiken. Uw problemen zijn dan ook altijd snel verleden tijd.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Wij zijn ook beschikbaar in de regio Noord-Holland, en wel in de volgende plaatsen:

 • Aangenaam verrast doordat Baerts direct langs kon komen.

  Willemijn Bakker
 • Nadat Baerts langs is geweest deed onze CV ketel het weer prima.

  Max van Rossum
 • Onze lekkage was binnen een mum van tijd weer verholpen.

  Jasper van den Berg
Loodgieter Alkmaar

Loodgietersbedrijf Baerts is onder andere gespecialiseerd in:

CV ketel werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in CV ketel werkzaamheden. Zo beschikken wij ook over een 24/7 storingsdienst waardoor u nooit in de kou zult zitten. Wij repareren uw CV ketel in no-time. Ook voor onderhoud en installatie bent u bij onze loodgieter in Alkmaar aan het juiste adres!

Lees verder op de CV ketel pagina…

Wij verhelpen uw lekkages

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages. Vele lekkages zijn al verleden tijd gemaakt door onze experts! Wat voor lekkage het ook mag zijn, wij lossen het voor u op! Of het nu gaat om een lekkage in het plafond, in de badkamer of toch een gaslekkage, neem contact op met onze loodgieter in Alkmaar!

Lees verder op de lekkages pagina…

Ontstoppingsbedrijf

Loodgietersbedrijf Baerts is gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Iedereen heeft er wel eens mee te maken dat uw riool, wc, gootsteen of vaatwasser verstopt zit. Dit is erg lastig, zeker als het hierdoor niet meer gebruikt kan worden. Wij hebben al tig verstoppingen verholpen en helpen u graag van deze ellende af!

Lees verder op de pagina over verstoppingen…

24/7 bereikbaar, ook met spoed!

Loodgietersbedrijf Baerts is 24 uur per dag en 7  dagen per week bereikbaar. Waar bij andere bedrijven de dienst erop zit, gaan wij verder. Dit combineren wij dan ook met onze spoedservice, zodoende kunnen acute problemen op elk moment snel verholpen worden. Heeft u met spoed een loodgieter in Alkmaar nodig? Twijfel dan niet en neem contact op!

Lees verder op de pagina’s: 24/7 en spoed…

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum
atag
honeywell