Lekkende kraan

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

Voor al uw lekkages

HOE HELPEN WIJ U VAN UW LEKKENDE KRAAN AF?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Lekkage verholpen

  Uw lekkage is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Waarom een lekkende kraan repareren?

Er hoort normaal gesproken alleen water uit de kraan te komen wanneer deze geopend is. Druppelt er bij u ook water uit de kraan wanneer deze dicht is? Dan heeft u mogelijk te maken met een lekkende kraan. Controleer in dat geval eerst of u de kraan wel goed dichtgedraaid heeft. Is dit het geval en blijft er toch water stromen? Dan is het bijna zeker dat er sprake is van een lekkage aan uw kraan. De hoogste tijd om actie te ondernemen dus. Hoe? Door loodgietersbedrijf Baerts in te schakelen. Alleen dan weet u zeker dat u op de juiste manier verlost wordt van een lekkende kraan.

Zelf lekkende kraan verhelpen

Een lekkage aan een kraan is niet lastig te verhelpen. Althans, dat is wat veel mensen denken. Een lekkende kraan repareren is echter een stuk lastiger dan gedacht. De kraan moet namelijk volledig uit elkaar gehaald worden. Aan de binnenkant van de kraan zitten veel kleine, kwetsbare onderdelen die snel kunnen beschadigen. Indien een dergelijk onderdeel beschadigt, stroomt er waarschijnlijk alleen nog maar meer water uit uw kraan. Een lekkende kraan zelf repareren is dan ook alleen verstandig wanneer u weet wat u doet. Is dit niet het geval? Laat dit dan lekker over aan loodgietersbedrijf Baerts.

lekkende kraanOnnodig water verspillen

Een lekkende kraan zorgt ervoor dat er nagenoeg de hele dag water wegstroomt. Dit lijkt misschien niet veel, maar dat is het wel degelijk. Uw kraan loopt immers de hele dag door en het water wordt nergens voor gebruikt. Daarom is het van belang een lekkende kraan te repareren. Veel mensen willen hiervoor echter geen loodgieter inschakelen. Het inschakelen van een vakman kost immers geld. Wat veel mensen echter niet bedenken is dat het wegstromende water ook betaald moet worden. Wanneer u dit niet tijdig aanpakt, is uw waterrekening een stuk duurder dan de kosten voor een loodgieter.

Lekkende kraan snel gerepareerd

Wilt u geen hoge waterrekening? Schakel dan loodgietersbedrijf Baerts in. Onze loodgieters hebben een lekkende kraan namelijk snel gerepareerd. Zij weten precies wat zij moeten doen. Daarnaast beschikken zij over de juiste onderdelen, zodat de kraan op de juiste wijze gerepareerd wordt. Onze loodgieters zijn stuk voor stuk geschoold en weten dan ook hoe zij een lekkende kraan repareren. Het duurt dan ook nooit lang voordat zij hun taak volbracht hebben. Hierdoor verspilt u dus niet onnodig veel water en dat scheelt toch weer in de uitgaven.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning