Lekkage badkamer

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

Voor al uw lekkages

HOE HELPEN WIJ U MET DE LEKKAGE IN UW BADKAMER?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Lekkage verholpen

  Uw lekkage is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Help: lekkage in de badkamer

In een badkamer lopen tal van water- en afvoerleidingen. Het is dan ook niet vreemd dat de kans op een lekkage in deze ruimte groot is. Toch komt het niet heel vaak voor, zeker niet wanneer het leidingwerk aangelegd is door een professionele loodgieter. Heeft u toch te maken met een lekkage in uw badkamer? Dan is het verstandig deze snel te verhelpen. Dit geldt zowel voor een lekkage aan uw waterleiding als uw afvoer. Beide kunnen namelijk veel schade aanrichten. Heeft u zelf geen ervaring met het verhelpen van een lekkage? Schakel dan loodgietersbedrijf Baerts in om dit voor u op te lossen.

lekkage badkamerLekkage in badkamer opsporen

Heeft u een lage waterdruk of ziet u vochtplekken op de muur? Dan kunt u maar zo te maken hebben met een lekkage in uw badkamer. Veel mensen denken hier echter niet direct aan. Dit komt voornamelijk omdat zij nergens water zien ontsnappen. Daarom besluiten zij ook niet direct een loodgieter in te schakelen. Onverstandig, want een lekkage in uw badkamer kan grote schade aanrichten. Indien u signalen ziet van een lekkage in uw badkamer, ga dan direct op zoek naar de bron. Lukt het u niet deze snel te vinden? Schakel dan loodgietersbedrijf Baerts in om de bron van het lek op te sporen.

Loodgieter Baerts verhelpt lekkage in badkamer

Wanneer de bron van het lek gevonden is, moet deze zo snel mogelijk gedicht worden. Probeer dit niet zelf, want zo wordt de lekkage in uw badkamer vaak alleen maar erger. Bij een badkamerlekkage doet u er goed aan loodgietersbedrijf Baerts in te schakelen. Onze loodgieters weten namelijk allerlei lekkages in uw badkamer te verhelpen. Wij zorgen dat het lek snel gedicht wordt, waardoor de schade beperkt blijft. Tevens dichten wij het lek op de juiste wijze. Hierdoor is de kans klein dat u binnen afzienbare tijd nogmaals met hetzelfde probleem te maken krijgt.

Lekkage met spoed laten verhelpen

Lukt het u niet om het lek te vinden? Blijf vooral niet te lang zoeken, maar schakel snel één van onze loodgieters in. Wij hebben de bron van de lekkage in uw badkamer namelijk snel opgespoord. Bij een lekkage in uw badkamer kunt u onze spoedservice inschakelen. Neem contact met ons op, vertel ons het probleem en wij sturen bij noodgevallen direct een loodgieter. In tegenstelling tot veel andere loodgietersbedrijven is loodgietersbedrijf Baerts ook in de avonduren en het weekend bereikbaar. Door ons in te schakelen, blijft u dus nooit lang zitten met een lekkage in uw badkamer.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning