Leidingwerk

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW LEIDINGWERK?

Slechts 4 stappen tot uw leidingwerk weer perfect in orde is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkend leidingwerk

  Uw leidingen liggen er weer perfect bij! Wij helpen u graag!

Loodgietersbedrijf Baerts: specialist in leidingwerk

De woningen in Nederland zijn voorzien van talloze leidingen. Zo heeft u onder andere afvoer- en waterleidingen in uw woning. Daarnaast is er ook nog een gasleiding voor uw CV ketel en misschien kookt u ook wel op gas. Kortom: er zijn dus behoorlijk wat leidingen aanwezig in uw woning. Ondanks dat deze leidingen vaak goed weggewerkt zijn, moet er soms wel onderhoud aan uitgevoerd worden. Om problemen te voorkomen, doet u er goed aan onderhoud aan uw leidingwerk uit te besteden. Dit geldt ook voor het aanleggen van nieuwe leidingen of het verleggen van het huidige leidingwerk. Zoekt u nog een specialist op het gebied van leidingwerk? Neem dan contact op met loodgietersbedrijf Baerts.

Onderhoud aan leidingen

De meeste mensen kijken niet op of om naar hun leidingwerk. Op zich logisch, aangezien leidingen vaak lang mee gaan. Dit wil echter niet zeggen dat onderhoud niet noodzakelijk is. Is het leidingwerk in uw woning al betrekkelijk oud? Laat loodgietersbedrijf Baerts er in dat geval eens naar kijken. Onze loodgieters weten namelijk precies wanneer een leiding verzwakt is. Wij kunnen dan direct actie ondernemen en het versleten deel bijvoorbeeld vervangen. Door onze loodgieter regelmatig naar uw leidingen te laten kijken, bent u een lekkage waarschijnlijk een stap voor. Zo voorkomt u de nodige schade.

leidingwerkLekkages snel verholpen

Een lekkage aan het leidingwerk ontstaat vaak zonder dat mensen er erg in hebben. Heeft u ook een lekkage aan uw afvoer-, gas-, of waterleiding ontdekt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met loodgietersbedrijf Baerts. Doordat een lekkage veel schade aan kan richten, is het noodzakelijk direct in te grijpen. Het inschakelen van onze loodgieter kost weliswaar geld, maar dit is maar een schijntje vergeleken met de schade die een lekkage kan veroorzaken. Onze loodgieter verhelpt een lekkage aan het leidingwerk altijd binnen een handomdraai, waardoor de schade beperkt blijft.

Leidingwerk aan- en verleggen

Gaat u uw woning verbouwen? Dan is de kans groot dat u uw leidingen aan moet passen. Mogelijk komt uw toilet, douche, gootsteen of vaatwasser wel op een andere plek dan voorheen. Om het sanitair en de apparaten naar behoren te laten werken, moet er leidingen verlegd worden. Laat dit doen door loodgietersbedrijf Baerts. Op deze manier voorkomt u namelijk lekkages door een verkeerde aansluiting. Daarnaast weet u zeker dat alles ook daadwerkelijk werkt. Moeten er nieuwe leidingen komen? Ook dan bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook nieuwe leidingen voor u aanleggen, zoals waterleidingen en gasleidingen.

Leiding afdoppen

Een leiding wordt vaak afgedopt als een kraan niet meer gebruikt wordt of als een badkamer wordt verplaatst. Leidingen kunnen op twee manieren afgedopt worden, namelijk; soldeer- en knelverbindingen. Het is een relatief klein klusje maar er zitten toch nog behoorlijk wat haken en ogen aan. Vaak zult u zelf niet over de benodigde kennis beschikken om een leiding goed af te doppen. Mocht dit het geval zijn dan staan onze vakmannen voor u klaar om uw leiding af te doppen.

Leiding infrezen

Bij een verbouwing of renovatie is het wel eens nodig om leidingen in te frezen. Het infrezen van leidingen wordt vaak uitbesteedt aan experts omdat zij beschikken over al het juiste gereedschap en kennis. Het frezen van de leidingen wordt ook wel verstaan als het ‘mooi wegwerken’ van de leidingen. Onze loodgieters hebben hier jarenlange ervaring mee en staan voor u klaar.

Bevroren leiding ontdooien

In de winter komt het wel eens voor dat uw leidingen bevriezen als het een periode vriest. Dit is erg vervelend want dan komt er bijvoorbeeld geen water meer uit de kraan. Wij ontdooien uw leidingen met speels gemak waardoor u binnen no-time weer gebruik kan maken van al uw benodigdheden.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning