Gootsteen ontstoppen

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

Ook voor preventieve reiniging

HOE HELPEN WIJ U MET UW VERSTOPTE GOOTSTEEN?

Slechts 4 stappen tot uw verstopping verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Verstopping verholpen

  Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

Gootsteen ontstoppen? Schakel loodgietersbedrijf Baerts in

Ongemerkt spoelen mensen behoorlijk wat afval door de afvoer van hun gootsteen. Dit betreft met name etensresten. Wanneer deze etensresten nat worden, kunnen ze aan de binnenkant van uw afvoer blijven plakken. Op den duur kan dit resulteren in een verstopping. Een verstopte afvoer zorgt ervoor dat water niet goed meer wegstroomt. Daarnaast zorgt een verstopte gootsteen vaak voor een onaangename geur. Wilt u uw gootsteen ontstoppen? Schakel dan loodgietersbedrijf Baerts in. In dat geval weet u zeker dat uw verstopte gootsteen op de juiste wijze wordt ontstopt.

Gootsteen ontstoppen fluitje van een cent

Waar veel mensen niet weten hoe zij zelf een gootsteen ontstoppen, is dat bij loodgietersbedrijf Baerts wel het geval. Onze medewerkers weten namelijk stuk voor stuk wat zij moeten doen om een gootsteen te ontstoppen. Zij zijn niet alleen goed geschoold, maar beschikken ook over de juiste hulpmiddelen. Op deze manier slagen wij er altijd in om een gootsteen binnen de kortste keren te ontstoppen. Wanneer u onze loodgieter inschakelt, weet u tevens zeker dat de verstopping op de juiste wijze verholpen wordt. Wij vertrekken niet voordat we er zeker van zijn dat uw gootsteen volledig ontstopt is.

Is het niet mogelijk zelf de gootsteen te ontstoppen?

Dit is wel mogelijk, maar vaak niet verstandig. Zeker niet wanneer u niet weet hoe u een verstopping moet verhelpen. Onervaren mensen die een ontstopper gebruiken, verergeren de verstopping vaak alleen maar. Door te veel kracht uit te oefenen op de ontstopper, verdwijnt de verstopping stukje bij beetje verder in de afvoer. De gootsteen ontstoppen wordt in dat geval alleen nog maar lastiger. Door direct een beroep te doen op loodgietersbedrijf Baerts, voorkomt u dit probleem.

gootsteen ontstoppenVerstopping voorkomen

Heeft u regelmatig een verstopte gootsteen? Dan is het verstandig maatregelen te treffen. Het voorkomen van een verstopping is namelijk vrij simpel. Zorg er ten eerste voor dat u zo min mogelijk rommel door de afvoer van uw gootsteen spoelt. Maak na het avondeten de borden bijvoorbeeld eerst goed schoon met een stukje papiertje. Daarnaast kunt u een zeefje in de gootsteen plaatsen. Hierdoor wordt het grootste deel van de rommel opgevangen. Door deze tips toe te passen, wordt de kans dat u uw gootsteen moet ontstoppen een stuk kleiner.

Afvoer door laten spuiten

Lukt het u maar niet om een verstopping in uw gootsteen te voorkomen? Dan komt er waarschijnlijk geregeld een loodgieter bij u over de vloer om de gootsteen te ontstoppen. In dat geval kost dit u behoorlijk wat geld. Een verstopping voorkomen kan met de bovenstaande tips, maar u kunt de afvoer van uw gootsteen ook door laten spuiten. Dit kan loodgietersbedrijf Baerts voor u doen. De afvoer wordt onder hoge druk doorgespoten, waardoor alle rommel wegspoelt. Uw gootsteen ontstoppen is dan niet langer noodzakelijk.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning