Gastoestellen onderhoud

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Kwalitatief onderhoud!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ MET UW GASTOESTELLEN?

Slechts 4 stappen tot uw gastoestellen weer perfect in orde zijn:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkende gastoestellen

  Maak zorgeloos gebruik van uw gastoestellen! Wij helpen u graag!

Gastoestellen onderhoud uit laten voeren door loodgietersbedrijf Baerts

Veel mensen vergeten het, maar gastoestellen onderhoud is van groot belang. Dit onderhoud is niet alleen noodzakelijk voor woningen waarin op gas gekookt wordt. Nee, in iedere woning met een cv-ketel moet periodiek gastoestellen onderhoud uitgevoerd worden. Dit onderhoud dient uitgevoerd te worden door een erkende loodgieter. Bent u nog op zoek naar een professional die onderhoud uit kan voeren op gastoestellen in uw woning? Neem dan eens contact op met loodgietersbedrijf Baerts. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij gastoestellen onderhoud in uw woning uit moeten voeren.

gastoestellen onderhoudGevaar ligt op de loer

Wanneer u niet of nauwelijks gastoestellen onderhoud uit laat voeren, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Zo kan er bijvoorbeeld een gaslekkage opduiken wanneer u uw cv-ketel en gasleidingen nooit laat controleren. Een gaslekkage kan grote gevolgen hebben. Indien u niet tijdig actie onderneemt bij een dergelijke lekkage, is het zelfs mogelijk dat de boel explodeert. Om gevaarlijke situaties voorkomen, laat u loodgietersbedrijf Baerts regelmatig onderhoud uitvoeren op uw gastoestellen. Op deze manier bent u problemen waarschijnlijk een stap voor. Hierdoor hoeft u zich niet langer druk te maken om uw eigen veiligheid.

Verklein kans op storingen met gastoestellen onderhoud

Heeft u de laatste jaren geen gastoestellen onderhoud uit laten voeren door loodgietersbedrijf Baerts? Dan is de kans op een storing in uw ketel een stuk groter. Tijdens dergelijk onderhoud kijkt onze loodgieter uw ketel uitvoerig na. Hij let daarbij niet alleen op de gasaansluiting, maar ook op de staat van de rest van de ketel.  Door gastoestellen onderhoud uit te laten voeren door onze loodgieter, is de kans op een storing dus ook nog eens een stuk kleiner.

Waarom loodgietersbedrijf Baerts inschakelen?

Onze loodgieters zijn voor allerlei zaken in te schakelen. Eén van die zaken is gastoestellen onderhoud. Doordat de loodgieters van loodgietersbedrijf Baerts stuk voor stuk geschoold zijn, weten zij precies wat zij moeten doen bij gastoestellen onderhoud. Zij zullen op alle veelvoorkomende problemen letten, zodat zij niets over het hoofd zien. Wij verzekeren u dan ook dat wij onderhoud op een hoogwaardige manier uitvoeren. Hierdoor is de kans op problemen klein.

Met spoed gastoestellen onderhoud uit laten voeren

Heeft u regelmatig onderhoud uit laten voeren, maar is er toch een probleem ontstaan? Doe dan een beroep op de spoedservice van loodgietersbedrijf Baerts. Wij zijn ons namelijk bewust van de gevaren die problemen aan uw gastoestel veroorzaken. Daarom sturen wij direct een loodgieter naar u toe wanneer u onze spoedservice inschakelt. Zelfs in de avond en in het weekend kunnen wij met spoed gastoestellen onderhoud uitvoeren.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning