Gasleiding aanleggen

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW GASLEIDING AANLEGGEN?

Slechts 4 stappen tot uw gasleiding perfect aangelegd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkende CV ketel

  U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

Gasleiding aanleggen? Schakel loodgietersbedrijf Baerts in

Gas kan bijzonder gevaarlijk zijn. Het is dan ook niet verstandig om zelf een gasleiding in uw woning aan te leggen. Als u dit toch zelf doet, is het van belang dat u de nodige ervaring heeft. Een verkeerde aansluiting kan namelijk grote gevolgen hebben. Zo kan er bijvoorbeeld een gaslekkage ontstaan. Dit kan een explosie of brand tot gevolg hebben. Wilt u een gasleiding aanleggen? Doe dan direct een beroep op loodgietersbedrijf Baerts. Op deze manier weet u zeker dat de werkzaamheden op de juiste wijze uitgevoerd worden. Hierdoor loopt u zelf dus geen gevaar. Dat is wel zo’n prettig gevoel toch?

Niet zelf een gasleiding aanleggen

Wilt u overstappen van elektrisch koken naar koken op gas? Dan moet er natuurlijk wel een gasaansluiting gerealiseerd worden. En daarnaast moet u natuurlijk een gasleiding aanleggen. Het aanleggen van een gasleiding moet zeer nauwkeurig gebeuren. Indien de leidingen ook maar enigszins verkeerd worden aangesloten, ontsnapt er al gas. Laat het aanleggen van een gasleiding dan ook lekker over aan een erkend loodgietersbedrijf, zoals loodgietersbedrijf Baerts. Op deze manier bent u verzekerd van een veilige aansluiting. Zodoende hoeft u dus niet bang te zijn voor een lekkage.

Waarom Loodgietersbedrijf Baerts?

Heeft u uw gasleiding aan laten leggen door loodgietersbedrijf Baerts? Dan is de kans op een complicaties bijzonder klein. Mochten er toch problemen zich voordoen, onderneem dan direct actie. Doe een beroep op onze loodgieter en het probleem wordt direct verholpen. Loodgietersbedrijf Baerts is een ervaren loodgietersbedrijf wat gespecialiseerd is in het aanleggen van gasleidingen. Wilt u een gasleiding aanleggen? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Zo voorkomt u elk gevaar wat komt kijken bij het aanleggen van een gasleiding.

gasleiding aanleggenSpoedservice

Bij problemen aan uw gasleiding doet u een beroep op onze spoedservice. Deze service heeft loodgietersbedrijf Baerts speciaal in het leven geroepen voor spoedgevallen. Aangezien wij weten hoe gevaarlijk een gaslekkage kan zijn, zien wij problemen aan uw gasleiding zeker als een noodgeval. Daarom sturen wij dan ook direct een loodgieter naar u toe. Het probleem wordt direct verholpen, waardoor u niet langer bang hoeft te zijn voor een brand of explosie.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning