Last van een daklekkage?

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

Voor al uw lekkages

HOE HELPEN WIJ U VAN UW DAKLEKKAGE AF?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Lekkage verholpen

  Uw lekkage is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Daklekkage snel en professioneel laten verhelpen

Het weer in Nederland is bijzonder wisselvallig. De daken van Nederlandse huizen worden dan ook blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Zo kan het in de zomer vaak heet zijn, valt er in de herfst veel regen en is het in de winter soms behoorlijk koud. Het weer kan dan ook invloed hebben op de staat van uw dak. Zo kan er bijvoorbeeld een daklekkage ontstaan. Veel mensen letten echter niet of nauwelijks op de staat van hun dak. Hierdoor hebben zij vaak ook niet door dat er sprake is van een daklekkage. Heeft u echter wel in de gaten dat er een daklekkage is ontstaan? Doe dan direct een beroep op loodgietersbedrijf Baerts.

Hoe herkent u een daklekkage?

Bij een daklekkage hoeft het lang niet altijd zo te zijn dat het water met bakken naar binnen komt. Er kunnen namelijk ook heel langzaam kleine beetjes water via uw dak naar binnen stromen. Mogelijk zorgt dit voor vochtplekken op uw plafond. Indien hier sprake van is, doet u er goed aan direct contact op te nemen met loodgietersbedrijf Baerts. Dit is tevens het geval wanneer er bijvoorbeeld een scheurtje in uw dakbedekking zit of er een stuk van een dakpan mist. Hierdoor wordt uw dak namelijk niet meer goed beschermd en is een daklekkage snel geboren.

daklekkageLoodgieter inschakelen

Heeft u een daklekkage ontdekt? Doe dan direct een beroep op een loodgieter van loodgietersbedrijf Baerts. Een lekkage moet immers op vakkundige wijze verholpen worden. Onze loodgieters kunnen de lekkage aan uw dak op een vakkundige manier verhelpen. Zij hebben namelijk allemaal ruime ervaring en zijn bovendien goed geschoold. Hierdoor weten zij hoe de lekkage snel verholpen moet worden. Daarnaast dichten zij het lek op de juiste wijze, waardoor de kans klein is dat het lek terugkeert. Wij adviseren u om het lek niet zelf te gaan dichten. Dit wordt meestal verkeerd gedaan, waardoor een daklekkage niet geheel verholpen wordt.

Daklekkage voorkomen

Een lekkage aan uw dak is betrekkelijk eenvoudig te voorkomen. Hoe? Door regelmatig rommel te verwijderen van het dak. Doe dit niet met scherpe voorwerpen, want zo beschadigt u de dakbedekking. Daarnaast kunt u onderhoud uit laten voeren door loodgietersbedrijf Baerts. Zij kunnen niet alleen uw platte dak, maar ook uw hellende dak onderhouden. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, verkleint u de kans op een lekkage. Helemaal uit te sluiten is het niet, maar u krijgt wel minder snel te maken met een daklekkage.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning