CV installatie

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE INSTALLEREN WIJ UW CV KETEL?

Slechts 4 stappen totdat uw CV ketel geïnstalleerd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, en komen zo snel mogelijk naar u toe!

 • Hulp is onderweg

  Wij komen zo snel mogelijk naar u toe, bij spoed direct!

 • Perfect werkende CV ketel

  Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfecte installatie!

CV installatie? Schakel loodgietersbedrijf Baerts in

Heeft u geen warm water meer in uw woning? Dan is de kans groot dat er een storing in uw ketel zit. Veel mensen denk dat een dergelijk probleem altijd het gevolg is van een storing. Dit is meestal ook het geval, maar dit is niet altijd zo. Wanneer u een oude CV ketel in uw woning heeft, kan deze namelijk ook gewoon ‘op’ zijn. U kunt natuurlijk altijd nog proberen uw ketel te laten repareren door loodgietersbedrijf Baerts, maar dit hoeft niet altijd effectief te zijn. In dat geval wordt het tijd voor een nieuwe CV ketel. Maar hoe installeert u eigenlijk een CV ketel? Laat de CV installatie over aan een professionele loodgieter zoals Baerts!

cv installatieOude CV ketel verwijderen

Voordat u een nieuwe CV installatie kunt uitvoeren, moet u natuurlijk eerst uw oude ketel verwijderen. Dit is een klus die heel nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Wanneer u begint te breken, kan er namelijk schade ontstaan. Zo kan er bijvoorbeeld een leiding sneuvelen. Hierdoor kan uw nieuwe CV ketel mogelijk niet meer op dezelfde plek aangesloten worden. Daardoor moeten er mogelijk extra werkzaamheden verricht worden en dat maakt dat het alleen nog maar duurder wordt. Het is dan ook verstandig om loodgietersbedrijf Baerts in te schakelen voor het verwijderen van uw oude CV ketel. Op deze manier weet u zeker dat het werk op de juiste wijze uitgevoerd wordt.

Voer de CV installatie niet zelf uit

Een CV ketel is een bijzonder complex apparaat. U kunt de CV installatie dan beter ook overlaten aan een expert. Evenals het verwijderen van uw oude ketel, laat u het installeren van een nieuwe CV ketel ook aan loodgietersbedrijf Baerts over. Onze loodgieter weet namelijk precies hoe een CV installatie werkt. Wij sluiten alles op de juiste wijze aan, waardoor uw nieuwe CV ketel niet binnen afzienbare tijd alweer gebreken vertoont. Wanneer u een beroep op ons doet, hoeft u dus niet bang te zijn voor lucht in uw radiatoren, een te lage druk of andere problemen.

Onderhoud uit laten voeren aan uw nieuwe CV ketel

Wilt u dat uw nieuwe CV ketel langer meegaat dan de vorige? Dan is het van belang dat er periodiek onderhoud uitgevoerd wordt aan uw ketel. Op deze manier verlengt u namelijk de levensduur van uw nieuwe CV ketel. Voor het onderhouden van uw ketel kunt u ook een beroep op loodgietersbedrijf Baerts doen. Wij komen dan periodiek bij u langs om uw ketel aan een grondige keuring te onderwerpen. Zo verlengt u niet alleen de levensduur, maar beperkt u ook nog eens de kans op een storing.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning

 Wij werken o.a. met de volgende CV ketel merken:

vaillant
remeha
nefit
inventum