24/7 Service

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE MAAKT U GEBRUIK VAN ONZE 24/7 SERVICE?

Slechts 4 stappen tot uw loodgietersprobleem verholpen is:

 • Contact

  U kunt 24/7 contact opnemen voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect afgeronde klus

  Wij verhelpen uw probleem in no-time! Wij helpen u graag!

Loodgietersbedrijf Baerts: 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping of een lekkage? Dan wilt u dit waarschijnlijk zo snel mogelijk verhelpen. De kans is echter groot dat er niet direct een loodgieter beschikbaar is die u van dienst kan zijn. Dit is echter wel het geval wanneer u loodgietersbedrijf Baerts inschakelt. Wij beschikken namelijk over een 24/7 service. Door deze 24/7 service kunt u ons altijd en overal bereiken voor spoedgevallen, zelfs in de avond en in het weekend. Hierdoor blijft u dus nooit lang zitten met het betreffende probleem.

Wanneer 24/7 service inschakelen?

Veel mensen vragen zich af wanneer zij een beroep kunnen doen op de 24/7 service van loodgietersbedrijf Baerts. Sommige problemen kunnen namelijk best wel wachten tot de volgende dag. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een lekkende kraan of een beginnende verstopping. Indien u echter te maken heeft met een lekkage van uw afvoer-, gas- of waterleiding of er sprake is van een daklekkage, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. In deze gevallen kunt u dan ook een beroep doen op loodgietersbedrijf Baerts. Weet u niet zeker of uw probleem geschikt is om de 24/7 service van loodgietersbedrijf Baerts in te schakelen? Neem dan contact met ons op en u hoort het vanzelf.

24/7 service

Probleem altijd snel verholpen

Wanneer u onze 24/7 service inschakelt, sturen wij direct een loodgieter naar u toe. Hierdoor is uw probleem dus binnen de kortste keren verholpen. Onze loodgieters weten namelijk precies wat zij moeten doen. Daarnaast beschikken wij over speciale gereedschappen en apparaten. Dit maakt dat wij uw probleem nog sneller kunnen verhelpen. Wij zorgen ervoor dat

het probleem op de juiste wijze verholpen wordt en raffelen de klus niet af bij de 24/7 service. Door de 24/7 service van onze loodgieter in te schakelen, beperkt u schade en overlast. Ieder probleem wordt namelijk binnen een handomdraai verholpen door medewerkers van loodgietersbedrijf Baerts.

Regio Utrecht

U kunt ons overal inschakelen in de regio Utrecht. Wij werken o.a. in de volgende steden:

Regio Noord-Holland

Naast de regio Utrecht zijn wij ook in Noord-Holland actief in de volgende steden:

15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning